Dizajn i izrada web stranica

Što čini web stranicu?

Dizajn i izrada

Moderan i atraktivan dizajn te kvalitetna izrada osnovni su preduvjet da vaša web stranica bude uspješna u svojoj namjeni, a to je privući i zadržati korisnika, odnosno realizirati prodaju.

Održavanje i optimizacija

Objavljivanje kvalitetnog i zanimljivog sadržaja nužno je da bi vaša web stranica o(p)stala, a SEO optimizacija će se pobrinuti da stranica generira posjete, a samim time i konverzije.

Zašto vam treba web stranica?

Web stranica temelj je internetskog postojanja svake tvrtke koja u današnje vrijeme bar malo drži do sebe i svoje opstojnosti i poslovanja. Jednostavno rečeno, web stranica je must have za svakoga tko nešto znači i predstavlja u digitalnom, a i fizičkom poslovanju. Bez obzira koliko truda i budžeta uložili u marketing, ako vam je web stranica loše dizajnirana i optimizirana, ili ju čak nemate, nećete uspjeti napraviti pomak. Stvar je jednostavna – oglas privlači kupce, ali sama prodaja se ipak izvršava upravo na web stranici. 

WEB PRISUTNOST​

Ponuda vaših proizvoda i usluga, kao i sve ostale informacije, dostupna je svim vašim potencijalnim korisnicima u svega nekoliko klikova

SAMOPREZENTACIJA​

Predstavite svim svojim postojećim i budućim korisnicima zašto je upravo ono što vi nudite najbolji i najkvalitetniji izbor za njih.

ŠIRENJE BAZE KORISNIKA

Kvalitetnom izradom i temeljitom optimizacijom prirodnim putem, organskim dosegom, privucite nove posjetitelje i korisnike na svoju web stranicu.

POVEĆANJE PRODAJE

Da bi vaše marketinške aktivnosti bile uspješne, osnovni preduvjet je kvalitetna web stranica na kojoj se u suštini odvija sama prodaja.

Radimo web stranice po vašoj mjeri

Izrada web stranice stavka je u koju, bez ikakve dileme i diskusije, svaka ozbiljnija tvrtka treba investirati. Osim prodajne svrhe, web stranica predstavlja i ogledalo tvrtke te njen integritet i pouzdanost.

iQ Creative Agency u ponudi nudi specijalizirane povoljne web stranice za male i srednje poduzetnike, a uz to, po želji klijenta, radimo i high custom web stranice s naglaskom na jedinstven dizajn i vrhunsku kvalitetu izrade i optimizaciju.

Usluge web dizajna po mjeri

Gdje se nalazimo?