Oglašavanje putem društvenih mreža​

Društvene mreže izrazito su moćne platforme putem kojih se na učinkovit način može doći do točno one skupine korisnika i potencijalnih kupaca kojima želimo plasirati i prezentirati naše proizvode i(li) usluge. Moderna vremena donijela su moderna rješenja, a društvene mreže to maksimalno koriste te omogućuju brojne načine šireg ili užeg ciljanja točno određenih osoba, odabranih prema našim željenim kriterijima.

Prednosti oglašavanja na društvenim mrežama​

Kao glavnu prednost ističemo svakodnevnu komunikaciju s korisnicima i pratiteljima koja čini vaše poslovanje uspješnim i stvara čvrst odnos između klijenta i kupca.

Učinkovito širenje internetske prisutnosti i prezentiranje proizvoda i usluga većem broju korisnika

Precizna mjerljivost uspješnosti kampanje

Relativno mali troškovi u odnosu na ostvarene rezultate kampanja

Ciljano oglašavanje prema točno određenim kriterijima

Iskoristite potencijal

Facebook, Instagram i LinkedIn samo su neke od društvenih mreža koje nude brojne zanimljive i učinkovite metode oglašavanja, a koriste ih doslovno svi, od najpoznatijih svjetskih giganata do lokalnih manjih tvrtki i obrta. Uz pametno planiranje i korištenje dostupnih resursa i budžeta samo nebo je granica. Apsolutno svatko tko ima viziju plasirati svoje proizvode i usluge u današnje vrijeme, ako želi biti uspješan, učinit će to putem društvenih mreža.

Marketing društvenih mreža
Agencija za unaprjeđivanje rezultata oglašavanja

Zašto odabrati nas?​

Radimo za Vas pažljivo isplanirano i izuzetno učinkovito oglašavanje putem društvenih mreža prema točno onim kriterijima koji odgovaraju vašoj ciljanoj skupini kupaca. Page like kampanje i promoviranje objava uz našu pomoć rezultirat će značajnim širenjem baze Vaših korisnika i kupaca. Ciljano oglašavanje prema grupama korisnika određenim po precizno odabranim kriterijima značajno štedi vaš budžet i povećava učinkovitost samih oglasa.

Povećanje broja pratitelja u pravilu znači i povećanje broja kontakata od strane potencijalnih kupaca, što izravno utječe na širenje vašeg poslovanja i povećanja vaših prihoda.

Iskoristite naše znanje i ekspertizu!

Gdje se nalazimo?