IQDENT izrada web stranice i vizualnog identiteta

IQDent portfolio

Izrada web stranice

Ponosni smo što možemo zaključiti još jedan uspješno završeni projekt. Ovoga puta imali smo priliku dizajnirati modernu web stranicu za Ortodonta iz Zagreba – IQDENT.

Obzirom da je riječ o web stranici ozbiljne ortodontske klinike, vrlo je važno bilo da kompletan dizajn i struktura web stranice zapravo bude ogledalo rada našeg klijenta.

Kao što je on bio posvećen svojem usavršavanju i kvaliteti rada koju drži na najvišem mogućem nivou, tako je pred nas stavljam izazovan zadatak učiniti web stranicu reprezentativnom, prateći postojeće vizualne elemente.

Izrada vizualnog identiteta

Također, uz web stranicu bilo je potrebno napraviti i grafički dizajn i vizualni identitet koji bi se mogao idealno uklopiti u kompletnu priču i viziju ove specijalizirane ortodontske klinike.

Zbog toga nam je neizmjerno drago kada možemo sudjelovati i u izradi kompletnog vizualnog identiteta, ali cijelu priču iza njega dodatno produbiti izradom pripadajuće web stranice.

IQdent izrada vizualnog identiteta

Ako vas zanima što je vizualni identitet za tvrtke. Saznajte na našem blogu!

Oglašavanje i marketing

Za IQDENT smo od nule počeli raditi marketing i Google Ads oglašavanje, s ciljem podizanja broja konverija odnosno upita potencijalnih pacijenata za privatne ortodontske radove.