Novi web udruzi za podršku žrtvama i svjedocima

Porfolio - Web stranica za udrugu za podršku žrtvama i svjedocima - pzs.hr

Transformacija web stranice

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima je nedavno prošla kroz transformaciju svoje web stranice, uključujući migraciju na novi hosting, izradu nove web stranice s kompletnim redizajnom i novom arhitekturom, implementaciju live chata i podešavanje mailova na novu domenu.

Cilj projekta bio je poboljšati funkcionalnost i dostupnost informacija za korisnike, kao i povećati privlačnost i profesionalnost web stranice. Novi dizajn omogućava lakše korištenje i navigaciju, dok live chat i podešeni mailovi omogućavaju brzi i efikasan odgovor na pitanja i zahtjeve korisnika.

Napravljena web stranica za pzs.hr

Migracija web stranice

Migracija sadržaja s ranije web stranice učinila je proces ažuriranja informacija jednostavnijim i učinkovitijim, dok je nova arhitektura omogućila brži i efikasniji rad web stranice.

Uz pomoć IQ – Agencije, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima sada ima moderan i funkcionalan web stranice koji odražava njihovu misiju i posvećenost podršci žrtvama i svjedocima. Mi smo ponosni što smo dio ovog projekta i vjerujemo da će nova web stranica pomoći u daljnjem uspjehu i djelovanju Udruge.