Ordinacija dentalne medicine Dr. Anić Zirdum Brošure & Web stranica

Odrnacija Dr. Anić Zirdum logo

Izrada brošure

Prilikom izrade promo materijala, između ostalog i brošura koji slijede vaš vizualni identitet, vrlo je važan njezin izgled.

Specifičnost brošura je što su one kratke i prije svega informativne knjižice koje vi kao brend koristite u strategiji svojeg poslovanja.

Naglašavamo kako brošuri nije namjena da bude za jednokratnu upotrebu , već joj je zadaća biti referentna točka vašeg brenda.

 

 

 

Brošura izrađena za stomatološku ordinaciju

Brošure se vrlo često koriste kao jedan od marketinških i edukacijskih alata. Cilj im je sadržavati sve jasne i relevantne informacije te pravilno prenijeti poruku brenda.

Privlačnog su grafičkog dizajna koji plijeni pozornost i navodi osobu s druge strane da ju uzme u ruke i pročita.

Ovoga puta izradili smo brošuru za Ordinaciju dentalne medicine Dr. Anić Zirdum koja je modernog dizajna te plijeni pozornost javnosti gdje smo se vodili njezinim postojećim vizualnim identitetom.

Cilj nam je bio brošuru učiniti prepoznatljivom i prije nego li dođe u ruke čitatelja – što smo i uspjeli postići.

 

 

Izrada Web stranice

Uz dizajniranje i izradu brošure za Dr. Anić Zirdum, također smo izradili i modernu, reponzivnu web stranicu. Web stranicu ordinacije smo optimizirali  prema najnovijim SEO standardima te kontinuirano radimo na njezinom pozicioniranju na tražilici Google.

 

Izrada web stranice za stomatološku ordinaciju

Ostalo

Pogledajte ostale primjere izrade i optimizacije web stranice stomatologa: