Smile Design Kovač – dugoročna suradnja

Smile Design Kovač - Portfolio rada

Digitalni marketing za stomatologe

Jedan od naših najstarijih klijenata, s kojim ostvarujemo dugoročnu i uspješnu suradnju od 2014. godine, je upravo Smile Design Kovač.

Smile Design Kovač, stomatološka je ordinacija koja je danas na samom vrhu područja stomatologije, a trenutno je među liderima na području Osječko – baranjske županije. Jedna je od najvećih stomatoloških ordinacija u Osijeku, a zapošljava i do 30 ljudi.

 

Izrada objava za društvene mreže

Početak suradnje

Ordinacija je krenula s radom kad i naša agencija te smo kao dvije sestrinske firme rasli zajedno. Suradnju s navedenim klijentom, započeli smo uslugom izrade web stranice, a potom smo spektar usluga proširili i na područje marketinga te oglašavanja na društvenim mrežama.

Detalji suradnje

Obzirom na veliku strast i zanimanje koje smo gajili prema stomatološkoj struci, počeli smo se interesirati za SEO optimizaciju navedenog brenda. Proveli smo brojne SEO aktivnosti, kao što su pisanje blogova u skladu sa SEO standardima te Google Ads oglašavanje, što je urodilo odličnim rezultatima na području cijele Hrvatske, a posebice Osječko – baranjske županije.

Zahvaljujući provedenim aktivnostima, popraćenim visokom razinom kvalitete usluga klijenta, postigli smo da Smile Design Kovač na tražilici Google platforme rangira na najvišoj poziciji.

Izraženo zadovoljstvo klijenta, rezultiralo je proširenjem suradnje pa smo nadalje napravili redizajn cjelokupnog rebrandinga te dizajn logotipa.

Sadržajni marketing za ordinaciju

Osim navedenog, u sklopu aktivnosti za Smile Design Kovač danas aktivno radimo na razvoju te implementaciji strategije content marketinga, konkretnije, na produkciji relevantnog i vrijednog sadržaja s ciljem privlačenja i zadržavanja publike te izgradnje odnosa s istom.

Smile Design Kovač svojim radom, uspjehom i prepoznatljivošću svjedoči o kvaliteti naše dugogodišnje suradnje. Također, radujemo se i novim zajedničkim pothvatima u budućnosti.

Priznanja i nagrade agencije

Za posvećenost i rad u polju dentalnog marketinga, dobili smo i značajna priznanja.

 

Pretplatite se na Newsletter.

Budite u toku s novostima.


    Pretplatite se na Newsletter.

    Hvala što ste se pratplatili na naš newsletter.