Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža, u digitalnom svijetu poznato i pod nazivom community management, jedan je od najvažnijih i najučinkovitijih oblika digitalnog djelovanja i interakcije s korisnicima.

Bez obzira je li u pitanju ogromna tvrtka, s desecima ili čak stotinama zaposlenih, ili manji obrt, svima je u interesu imati što bolje odnose i komunikaciju sa svojom bazom trenutnih i potencijalnih kupaca. Kvalitetno postavljena stranica ili profil na društvenoj mreži, zanimljiv, učinkovit i ciljanoj publici prilagođen sadržaj, frekventno objavljivanje i brze reakcije u odgovoru na upite korisnika stupovi su vođenja društvenih mreža, a naši zadovoljni klijenti jamstvo su naše kvalitete u ovom segmentu.

 
Društvene mreže

Zašto društvene mreže?

Povezani internetom

Približite se klijentima

Vođenje društvenih mreža omogućuje vam jednostavnu i izravnu komunikaciju s postojećim i potencijalnim kupcima te stvaranje čvrstog odnosa na temelju povjerenja i kvalitete.

Klikom do rezultata marketinga

Proširite poslovanje

Iskoristite potencijal društvenih mreža i putem community managementa stvorite zajednicu postojećih i novih klijenata kojoj ćete približiti vaše proizvode i usluge.

Social marketing

Osvojite ih sadržajem

Zanimljivim, edukativnim i informativnim objavama pobudite zanimanje klijenata, prezentirajte vaš proizvod ili uslugu i navedite ih na akciju. 

Zaposlite stručnjake

Česta predrasuda prema vođenju društvenih mreža uzrokovana je činjenicom da danas zaista svatko ima profil na društvenim mrežama i stoga stječe pogrešan dojam da se radi o trivijalnom i jednostavnom zadatku. Iz tog razloga mnogi se za početak odluče na jeftiniju opciju da taj zadatak prepuste „malom od susjeda“ ili „Peri iz kvarta“, a nerijetko, uslijed izostanka traženih rezultata, uzde u konačnici ipak preuzmu profesionalci s iskustvom.

Stvaranje i provedba učinkovite strategije vođenja društvenih mreža, kreiranje kvalitetnog tekstualnog i grafičkog sadržaja te komunikacija s korisnicima zadaci su koji community management čine izazovnim, ali i vrlo učinkovitim za poslovanje ukoliko se izvedu stručno i pravilno.

Stručnjaci za vođenje društvenih mreža
Internet marketing agencija

Zašto odabrati nas?

U kratkom roku nakon što su nas angažirali, naši su klijenti poboljšali svoje poslovanje i povećali prihode zahvaljujući novostečenoj prisutnosti na društvenim mrežama i promišljenom i pomno isplaniranom vođenju istih, koje ne samo da je primijećeno i cijenjeno od strane korisnika, nego i kolega iz branše i konkurencije.

Vođenje društvenih mreža jedna je od prvih djelatnosti kojima smo se počeli baviti kao tvrtka, a stečeno iskustvo i rezultati koje smo ostvarili s našim klijentima referenca su za sebe.

Gdje se nalazimo?