Newsletter uvjeti

  • 23. 03. 2024.
  • čitanja

iQ – Agencija za digitalni marketing šalje promotivne materijale putem digitalnih komunikacijskih kanala osobama s kojima je surađivala na određeni način u određeno vrijeme (pretplatnicima, sudionicima u nagradnim igrama, natjecanjima ili humanitarnim kampanjama) i koje su pružile svoje kontakt podatke za takav oblik komunikacije.


Klijenti koji koriste usluge digitalnog marketinga imaju pravo odustati od primanja promotivnih materijala u bilo kojem trenutku, a marketinška agencija će pružiti alate za ostvarivanje prava na brisanje iz baze newslettera.


Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, potrebne su kada želite pristati na primanje promotivnih materijala od marketinške agencije.

Za dostavu newslettera, agencija za digitalni marketing može koristiti tehničke usluge koje pružaju partneri treće strane. U tom slučaju, samo će e-mail adresa koju ste registrirali za primanje newslettera biti dostavljena njima radi obrade.

Također osiguravamo da odabrani poslovni partner koristi e-mail adresu isključivo za dostavu našeg newslettera tijekom vašeg pretplatničkog razdoblja i da je ne smije koristiti u druge svrhe.

Osim u slučaju i pod uvjetima navedenim gore, agencija za digitalni marketing neće dijeliti kontakt informacije koje ste pružili za pretplatu na newsletter s trećom stranom. Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da ste dali svoj slobodan pristanak na prikupljanje i daljnju obradu osobnih podataka koje ste pružili putem ove web stranice marketinškoj agenciji kao korisniku osobnih podataka u svrhe obrade izričito navedene ovdje.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, i nije obavezno prihvatiti ovu Izjavu ili unijeti osobne podatke u bilo koji od dostupnih obrazaca za pretplatu na ovoj web stranici. Prihvaćanjem ove Izjave i pružanjem svojih osobnih podataka putem obrasca za pretplatu smatra se da pristajete na obradu svojih osobnih podataka u marketinške svrhe (dostava informacija, ponuda i reklamnog materijala o proizvodima i/ili uslugama koje pruža marketinška agencija, poboljšanje oglašavanja i istraživanja tržišta). Možete se usprotiviti obradi osobnih podataka u marketinške svrhe i povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku.

Agencija za digitalni marketing će postupati s vašim osobnim podacima u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, primjenjujući odgovarajuće tehničke mjere i zaštitu radi sprječavanja neovlaštenog pristupa ili zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja osobnih podataka.

Marketinška agencija štiti privatnost svojih klijenata i posjetitelja web stranice, čuva vaše osobne podatke te omogućuje pristup i otkriva osobne podatke samo onim zaposlenicima koji ih trebaju kako bi obavljali svoje poslovne aktivnosti. Osobni podaci se otkrivaju trećim stranama samo u slučajevima izričito predviđenima zakonom.

Imajte na umu da možete povući svoj pristanak u potpunosti ili djelomično i zatražiti da prestanemo obrađivati vaše osobne podatke, kao i da prekinemo bilo kakve marketinške aktivnosti usmjerene prema vama. To možete učiniti u bilo kojem trenutku, besplatno i bez potrebe za objašnjenjem. Možete povući svoj pristanak pismenim putem poštom ili osobno na adresu ureda marketinške agencije – iQ – Agencija za digitalni marketing, Sjenjak 137, 31000 Osijek – kao i putem e-maila na: contact@iq-agency.hr

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i pružanjem svojih osobnih podataka putem ove web stranice, potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Izjavu te da dajete pristanak agenciji za digitalni marketing za obradu i korištenje vaših osobnih podataka u svrhu provođenja istraživanja tržišta i slanja informacija, ponuda i reklamnog materijala o novim uslugama i/ili proizvodima koje pruža marketing agencija.

Ovdje izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonito možete dati svoj pristanak za obradu osobnih podataka kako je navedeno u ovoj Izjavi.