Ilustracije

Kreativne ilustracije mogu vam pomoći da prenesete svoje ideje na slikovit i privlačan način. Bilo da je riječ o ilustracijama za knjige, web stranice, oglašavanje ili pak brendiranje, njihova snaga leži u sposobnosti da zaokupirate gledatelja pričom koju želite ispričati.

Izrađujemo ilustracije po narudžbi za knjige, web stranice, oglašavanje i brendiranje

Naša kreativna ekipa za grafički dizajn i ilustriranje posvećena je izradi ilustracija po narudžbi koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe. Bez obzira trebate li ilustracije za knjige, web stranice, oglašavanje ili brendiranje, mi smo tu da vam pomognemo.

Ilustracija za knjige

Kada je riječ o knjigama, naše ilustracije će oživjeti vaše priče, stvarajući vizualno bogatstvo koje će obogatiti iskustvo čitatelja. Bez obzira trebate li ilustracije za dječje knjige, romane ili slikovnice, naši umjetnici će stvoriti prekrasne i originalne ilustracije koje će doprinijeti vašoj priči.

Ilustracija za web stranice

Za web stranice, ilustracije mogu biti ključne u privlačenju posjetitelja i stvaranju vizualnog dojma. Naši stručnjaci će vam pomoći da prenesete vašu poruku kroz ilustracije koje će odgovarati vašem brendu i ciljanom tržištu. Bez obzira trebate li ilustracije za zaglavlje, herojske slike, infografike ili bilo koji drugi element vaše web stranice, mi ćemo ih prilagoditi vašim potrebama.

Ilustracije by iq agencija za marketing
izrada ilustracija

Ilustracija za oglašavanje

Kada je u pitanju oglašavanje, ilustracije mogu privući pažnju publike i istaknuti vašu poruku. Naš tim će surađivati s vama kako bi razumio vaše marketinške ciljeve i stvorio ilustracije koje će potaknuti akciju i povećati učinkovitost vaše kampanje. Bilo da je riječ o print oglasima, digitalnim oglasima ili društvenim medijima, naše ilustracije će vam pomoći da se istaknete.

Brendiranje kroz ilustraciju

Brendiranje je također područje u kojem naše ilustracije mogu imati veliki utjecaj. Pomoći ćemo vam u stvaranju vizualnog identiteta koji će odražavati vrijednosti i osobnost vaše marke. Naši umjetnici će stvoriti ilustracije koje će prenijeti vašu priču i povezati se s vašom ciljanom publikom na dubljoj razini.

Neovisno o svrsi ili industriji, naša usluga izrade ilustracija po narudžbi je prilagođena vama. Surađujemo s vama tijekom cijelog procesa kako bismo osigurali da konačni rezultat bude upravo ono što ste zamislili. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo pretvoriti vaše ideje u vizualne remek-djela.

Nekoliko osnovnih koraka u procesu izrade ilustracije i približno koliko svaki korak ilustriranja može trajati:

  • Razumijevanje zadatka i konceptualizacija: Prije nego što započne s radom, ilustrator mora razumjeti što je cilj ilustracije. Za kvalitetnu ilustraciju potrebno je provesti vremena na istraživanju i skupljanju referenci. Ovaj proces može potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana ali ovisno o kompleksnosti teme.
  • Skice i crteži: Ilustrator će zatim stvoriti nekoliko grubih skica na papiru kako bi dobio osjećaj za kompoziciju i položaj elemenata. Ovaj proces može potrajati nekoliko sati do nekoliko dana.
  • Finaliziranje crteža: Kada je skica odobrena, ilustrator će preći na detaljniji crtež ilustracija. Ovaj proces može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana, ovisno o složenosti ilustracije.
  • Bojenje i završavanje: Na kraju, ilustrator će dodati boje i druge završne detalje. Ovaj dio procesa može biti najduži, može potrajati od nekoliko dana do tjedana, ovisno o razini detalja i tehnikama koje ilustrator koristi.

Sve u svemu, izrada jedne ilustracije može trajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana. No, imajte na umu da se ti vremenski okviri mogu značajno razlikovati ovisno o nizu faktora, uključujući stil i iskustvo umjetnika, složenost zadatka i metodu izrade.

ilustracija slike fotografije djevojke

Primjeri digitalne ilustracije

ilustracija za brend BAMBO
Ilustracija psa
ilustracija kučnog ljubimca zvanog coco

Često postavljena pitanja

  • Koja je cijena ilustracija?

    Cijena ilustracija može se značajno razlikovati i ovisi o nizu faktora, kao što su složenost rada, upotreba ilustracije te vremenski rokovi za izradu ilustracija. U Hrvatskoj cijena ilustracija varira od 100,00 EUR do nekoliko tisuća eura.
  • Koliko proces izrade jedne ilustracije traje i što zahtijeva?

    Vrijeme potrebno za izradu ilustracije može se vrlo razlikovati ovisno o složenosti grafičkog dizajna odnosno ilustriranja, veličini, detalja i metode izrade. Također, iskustvo dizajnera i stil rada također igraju veliku ulogu.