Digitalne usluge

Obzirom da ništa ne obavljamo polovično, svaki član našeg tima stručan je u svojem području te ćete od nas uvijek dobiti potpunu digitalnu uslugu.

Potpuna usluga za uspješnu priču

Mi smo stručnjaci za digitalni marketing i pružamo potpunu uslugu digitalnog marketinga, oglašavanja i grafičkog dizajna te osiguravamo klijentima većinu potrebnih rješenja na jednom mjestu. Cilj nam je stvoriti uspješne digitalne kampanje, vidljive rezultate i partnerske odnose što svijedoče recenzije usluga.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Kreativnost & planiranje

VIŠE
 • Vođenje društvenih mreža - Instagram

  Instagram je jedna od najbrže rastućih društvenih mreža na kojima više nisu samo mladi. Idealna je za sve biznise koji se žele i mogu prezentirati vizualnim putem te na taj način osvojiti korisnike i poboljšati poslovanje te pritom izgraditi vizualno prepoznatljiv brand. Mi znamo kako to učiniti za vas.
 • Vođenje društvenih mreža - Facebook

  Facebook još uvijek ima izuzetno veliku publiku koja ondje konzumira velike količine sadržaja. Mali, srednji i veliki biznisi godinama uspješno grade svoje priče i svoju online zajednicu plasirajući im edukativan, zabavan, informativan, ali i prodajni sadržaj. Izgradit ćemo i vašu uspješnu priču.

PAY-PER-CLICK

Postanite vidljiviji brand

VIŠE
 • Instagram oglašavanje

  Instagram je svojim rastom i razvojem privukao ne samo mlađu, nego i onu malo stariju publiku, koja ima kupovnu moć. Zahvaljujući neprestanom rastu, ondje se nalazi jako puno korisnika, a među njima su i vaši potencijalni kupci. Mi ćemo vam pomoći pronaći ih.
 • Facebook oglašavanje

  Facebook je i dalje alfa i omega oglašavanja na društvenim mrežama. I dalje uspješno drži svoje mjesto unatoč brojnim drugim društvenim mrežama koje se konstantno pojavljuju. Facebook marketing dokazano uspješno dovodi do izgradnje online zajednice, baze korisnika/kupaca te, naravno, prodaja.
 • Google Ads oglašavanje

  Google Ads, nekadašnji Google Adwords, najmoćniji je i najkorišteniji oglašivački alat na svijetu. Omogućuje precizno targetiranje točno onih korisnika koji pokazuju jasnu namjeru da kupe proizvod ili uslugu koju vi nudite. Pomažemo vam da kupe kod vas, a ne kod vaše konkurencije.

Web dizajn

Responzivan dizajn i SEO optimiziran web

VIŠE
 • Dizajn web stranica

  Web dizajn obuhvaća proces stvaranja i planiranja izgleda i osjećaja web stranica.
 • Izrada web stranica

  Izrađujemo web stranice prema vašim željama i mjeri popraćene najnovijim tehnologijama i trendovima u web designu. Upravo web dizajnu posvećujemo veliku pozornost jer ipak je ovo dio koji će vaši korisnici prvo vidjeti. Svaki naš web je potpuno responzivan, ali i SEO optimiziran.
 • Održavanje web stranica

  Održavanje web stranica je kompleksan, ali nužan proces. Ono može imati puno oblika i ovdje navodimo samo neke. Od sigurnosti vas, vaše stranice i vaših korisnika, pa do zadržavanja istih na stranici – održavanje web stranica je nezaobilazan korak u vašem poslovanju.

Grafički dizajn

Kompletna usluga dizajna

VIŠE
 • Digitalni grafički dizajn

  Grafički dizajn za web podrazumijeva kreiranje grafičkih materijala za web stranice i društvene mreže. Kreiramo za vas vizuale za društvene mreže, infografike, pdf kataloge, bannere za web stranice i društvene mreže i sve ostale potrebne sadržaje.
 • Grafički dizajn za tisak

  Grafički dizajn za tisak podrazumijeva izradu i pripremu za tisak različitih materijala - letaka, brošura, kataloga, roll-up plakata, jumbo plakata i svih ostalih materijala koji vam mogu zatrebati u fizičkom obliku. Od nas ćete dobiti gotov proizvod spreman za tisak.

Sadržajni marketing

"Content is king"

VIŠE
 • Sadržajni marketing

  Sadržajni ili popularnijeg naziva content marketing samo je jedna od današnjih strategija marketing djelovanja. Sadržajni marketing najjednostavnije rečeno podrazumijeva proces kreiranja sadržaja te njegovo objavljivanje i distribuciju sadržaja kroz vašu web stranicu i društvene mreže na kojima je vaša tvrtka ili brend prisutna.

B2B Marketing

Business to Business aktivnosti

VIŠE
 • LinkedIn marketing

  LinkedIn marketing je odličan način za povezivanje s potencijalnim kupcima i izgradnju odnosa s njima.
 • LinkedIn oglašavanje

  Kroz ciljano LinkedIn oglašavanje, stavljamo vaš brand direktno pred oči donositelja odluka, stručnjaka iz industrije i potencijalnih klijenata, osiguravajući da vaša poruke ne bude samo prenesena, uz vašu ključnu vrijednost.

Marketing konzalting

Trebate pomoć? Stojimo vam na

raspolaganju. Pošaljite nam upit!

KONTAKT