Dizajn brošura

U današnjem svijetu, dizajn igra veliku ulogu. Da biste bili prezentni u društvu, potrebno je uložiti u dizajn svojih proizvoda. Istaknite svoju tvrtku uz pomoć našeg inovativnog dizajna brošura i/ili kataloga. Jasno komunicirajte vašu poruku, ili pak ostavite nezaboravan dojam na vašu ciljanu publiku. Dizajn i tisak brošure i kataloga, važan su dio vašeg poslovanja, jer vizualni je dojam ono po čemu vas će vaši budući klijenti pamtiti, a dizajn ono što će vas razlikovati od drugih.

Dizajn brosure

Istaknite se spram konkurencije

Kako bi vaša stranica, katalog ili brošure bili upečatljivi, obratite se nama – pobrinut ćemo se da se vaš dizajn istakne u moru proizvoda i sadržaja.

Pomno osmišljena priprema, odgovarajući format i jedinstven dizajn, savršen su recept za to da vaše brošure ili katalog budu više od vizuala – da postanu vizualni identitet, a ono što je iznimno bitno, da vaša stranica privuče novu klijentelu.

Dizajn brošura i kataloga koji ostavljaju dojam

Povezivanje vašeg branda s ciljanom publikom ključno je za uspjeh, a naša usluga dizajna brošura i kataloga upravo to postiže. Kvalitetan dizajn koji će vaše brošure ili katalog učiniti jedinstvenim na tržištu, pomoći će vam da u konačnici postignete više.

Razumijemo kako se vaša poruka, vizualni identitet i vrijednosti moraju preklapati s potrebama vaše ciljane publike te što vam je potrebno kako biste što više pobudili interes te privukli pažnju budućeg klijenta.

Radimo grafički dizajn brošura koje, ne samo da privlače pažnju i drže čitatelja budnim, već i stvaraju snažan i trajan dojam, čineći vaš brand nezaboravnim.

dizajn kataloga

Agencija koja pruža dizajn i pripremu za tisak

Misija naše agencije je izraditi brošuru pripremljenu za tisak koja će vaš brand izdići od ostalih. Koristeći kombinaciju strateškog razmišljanja i kreativnog dizajna, stvaramo brošure koje komuniciraju vašu poruku, ali ju i pojačavaju, ostavljajući snažan dojam na svakoga tko je vidi.

Vaša brošure neće biti samo informativne – one će biti alat za izgradnju snažnih veza s vašim klijentima. Neka naš dizajn i vaše usluge govore same za sebe.


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Primjeri naših brošura

  Pogledajte neke od naših primjera grafičkog dizajna brošura za tvrtke, uz pripreme za tisak.

  Dizajn magazina za projekt jednako razvoj
  Dizajn brošure za Udrugu
  Dizajn brošure za PJR edukaciju

  Često postavljena pitanja

  • Koliko traje izrada brošure za tvrtke?

   Izrada brošure traje ovisno o količini sadržaja, elemenata i broju stranica. Prije samog proizvoda, izvodi se priprema, gdje uz pomoć našeg klijenta analiziramo sve faktore njegovog proizvoda ili usluge, koji će nam koristiti pri osmišljavanju ideje za dizajn brošure. Tijekom cijele suradnje, otvoreni smo za sve vrste pitanja - bilo to o procesu dizajna kataloga i brošure, ili bilo čemu drugome što vas zanima (poput toga koji format odabrati, za koju vrstu materijala se odlučiti, sve do preporuke najpouzdanijeg partnera za tisak). Ideja kao prvi korak, priprema kao drugi, dizajn brošure ili kataloga kao treći, put su koji je potrebno prijeći da biste u konačnici došli do tiska i dobili brošuru po vašoj mjeri.
  • Koja je cijena za dizajn brošure i pripremu za tisak?

   Cijena za dizajn brošure ili kataloga te pripremu za tisak ovisi o kompleksnosti zadatka te koliko nam vremena oduzima sama priprema materijala za brošuru. Kako biste saznali individualnu cijenu naše usluge, najbolje je poslati nam upit, na koji ćemo vam što prije spremno odgovoriti.
  • Koliko iznosi cijena dizajna kataloga?

   Cijena naših usluga (u ovom slučaju dizajna kataloga ili brošure) ovisi o zahtjevnosti grafičkih elemenata kataloga, broju stranica i količini sadržaja te broju revizija. Priprema je ključ - a za uspješan grafički dizajn brošura i kataloga treba napraviti dobar brief, jasan plan te biti realan po pitanju rokova izrade (koja se odnosi na dizajn kataloga ili brošure) te samog tiska. Iza nas stoje godine iskustva, a grafički dizajn (te dizajn brošure ili kataloga), samo su mali dio naše šarolike ponude. Sve usluge koju nudimo odrađujemo profesionalno i s ljubavlju, stoga nam slobodno pošaljite upit - rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz dizajn. Obratite nam se s povjerenjem - vaš katalog (ili brošure) će zasjati, a vaša stranica profitirati.