Grafički dizajn

Grafički dizajn koji privlači poglede i gradi vaš brend.

Tražite li vrhunsku uslugu grafičkog dizajna za svoj brend?

Ako slika govori tisuću riječi, onda vizija priča nekoliko tisuća jezika. Grafički dizajn, djelatnost je koja obuhvaća širok spektar mogućnosti kreiranja vizuala i materijala za web stranice, društvene mreže ili tisak. Svrha grafičkoga dizajna je poruka koju vaša tvrtka i brend šalju .

Osoba koja će vaše želje pretvoriti u stvarnost, vašu viziju prezentirati svijetu na vizualno primamljiv način i pronaći savršen odabir grafičkog rješenja vaše tvrtke jest grafički dizajner.

Naš kreativni tim stručnjaka za grafički dizajn stvorit će vizualni identitet koji se ističe i koji će vaš brend izdvojiti iz mase, odabirom savršene slike, boja i ostalih vizualnih komunikacija grafičkih elemenata.

Bez obzira na to jeste li u potrazi za novim logotipom, vizualima za društvene mreže, vizitkama ili bilo kojom drugom vrstom grafičkog rješenja, mi smo tu da vas podržimo.

Grafički dizajn

Povjerite nam dizajn svog brenda i izdvojite se iz mnoštva konkurencije

Iza nas stoje godine iskustva i rada s brojnim klijentima s različitih područja, a uvijek se radujemo novim izazovima. Naša misija je da vaš brend bude prepoznatljiv i nezaboravan, a naša stručnost, znanja, kreativnost i tehnologije osiguravaju da to i ostvarimo.

Popis usluga grafičkog dizajna:

Naš proces za grafički dizajn

Kada započinjemo suradnju s našim klijentima, prvo se usredotočavamo na razumijevanje njihovih želja i potreba. Nakon što smo u obzir uzeli sve zahtjeve, razvijamo nekoliko različitih koncepata dizajna koji bi mogli odgovarati potrebama brenda te surađujemo s klijentom s ciljem da zajednički pronađemo najbolju opciju.

Kada se klijent složi s dizajnom, dalje radimo na razvijanju svih potrebnih vizuala koji se koriste za web stranice, društvene mreže ili pak tiskane materijale.

Grafički dizajner

Grafički dizajner u cijelom procesu prati najnovije trendove i tehnologije kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju moderno i funkcionalno rješenje koje će istovremeno privući pažnju njihovih korisnika.

Slika, boja i informacija, tri su ključna načela kojih se držimo prilikom rada na isporuci savršenih grafičkih rješenja. Upotrebljavamo sva naša znanja i razmatramo sve mogućnosti da bi naš rad što više odgovarao potrebama vaše tvrtke.

Naš proces grafičkog dizajna

Agencija za grafički dizajn

Naša agencija izdvaja se po kreativnom pristupu i vrhunskoj stručnosti našeg tima dizajnera. Svojim klijentima pružamo vizualne identitete koji ne samo da privlače pažnju, već su i prilagođeni njihovim potrebama i željama. Uz to, otvoreni smo za suradnju i komunikaciju s našim klijentima kako bismo im pružili najbolju moguću uslugu i što više izašli u susret.

Želimo da vaš brend bude jedinstven i prepoznatljiv te se zato trudimo da dizajn bude usklađen s vašom vizijom. Naši dizajneri kreativno pristupaju svakom projektu te nastoje pronaći najbolje grafičko rješenje za sve vaše potrebe.

Od nas možete očekivati pažljivo osmišljene i kvalitetno izrađene vizuale za vaš brend. Također, pružamo podršku kroz cijeli proces suradnje, od prvog kontakta do krajnjeg proizvoda.

Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe u grafičkom dizajnu, od kreiranja logotipa i vizualnog identiteta do dizajna tiskanih i digitalnih materijala.

Odaberite nas kao partnera u stvaranju vizualnog identiteta vašeg brenda te ostvarimo vaše ciljeve zajedno. Prepustite se profesionalnim rukama naših dizajnera.

Telefon: +385 99 846 7067

 

  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Grafički dizajn brend guidlinesa
  Gafički dizajn za klijenta Medicina Rada Turjak
  Grafički dizajn uputa za drustvene mreze

  • Što možemo izraditi za vas?

   Vizualni identitet (logo, vizitke, tipografija, boje), dizajn web stranice, materijali za mreže, materijali za promociju i tisak (letci, rollupovi, posteri, tisak na promo predmete itd). Također sve dostavljamo spremno za tisak.