Grafički dizajn

Grafički dizajn koji privlači poglede i gradi vaš brend.

Tražite li vrhunsku uslugu grafičkog dizajna za svoj brend?

Ako slika govori tisuću riječi, onda vizija priča nekoliko tisuća jezika. Grafički dizajn, djelatnost je koja obuhvaća širok spektar mogućnosti kreiranja vizuala i materijala za web stranice, društvene mreže ili tisak. Svrha grafičkoga dizajna je poruka koju vaša tvrtka i brend šalju .

Osoba koja će vaše želje pretvoriti u stvarnost, vašu viziju prezentirati svijetu na vizualno primamljiv način i pronaći savršen odabir grafičkog rješenja vaše tvrtke jest grafički dizajner.

Naš kreativni tim stručnjaka za grafički dizajn stvorit će vizualni identitet koji se ističe i koji će vaš brend izdvojiti iz mase, odabirom savršene slike, boja i ostalih vizualnih komunikacija grafičkih elemenata.

Bez obzira na to jeste li u potrazi za novim logotipom, vizualima za društvene mreže, vizitkama ili bilo kojom drugom vrstom grafičkog rješenja, mi smo tu da vas podržimo.

Povjerite nam dizajn svog brenda i izdvojite se iz mnoštva konkurencije

Iza nas stoje godine iskustva i rada s brojnim klijentima s različitih područja, a uvijek se radujemo novim izazovima. Naša misija je da vaš brend bude prepoznatljiv i nezaboravan, a naša stručnost, znanja, kreativnost i tehnologije osiguravaju da to i ostvarimo.

potpuna usluga grafičkog dizajna unutar agencije
grafiki karton
Grafički dizajn

Naš proces za grafički dizajn

1. Upoznajemo klijenta i njihove potrebe
2. Razvoj koncepta dizajna
3. Revizija
4. Dorada dizajna
5. Isporuka vizuala

Kada započinjemo suradnju s našim klijentima, prvo se usredotočavamo na razumijevanje njihovih želja i potreba, indentificiramo ciljeve i ciljanu publiku te kulturu brenda.

Nakon što razumijemo potrebe klijenta, možemo početi razvijati koncepte dizajna. Razvijamo nekoliko različitih opcija kako bismo klijetu dali više izbora.

 

 • Razvijamo nekoliko različitih opcija dizajna
 • Uvažavamo potrebe klijenta i ciljeve brenda
 • Koristimo svoje kreativne vještine za stvaranje jedinstvenih i privlačnih dizajna

Kada klijent odabere opciju dizajna koja mu se sviđa, uzimamo dodatan feedback ukoliko ga ima i vršimo provjeru pravopisa, gramatike i točnosti dizajna.

Po potrebi možemo izvršiti i dodatne promjene kako bismo dizajn učinili još atraktivnijim i boljim.

Isporuku dostavljamo u svim formatima i varijantama koje će klijentu trebati za daljnje poslovanje i primjenu na svim digitalnim i tiskanim materijalima (npr: web stranica, naljepnice, društvene mreže, letci itd).

Grafički dizajner

Grafički dizajner

Grafički dizajner u cijelom procesu prati najnovije trendove i tehnologije kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju moderno i funkcionalno rješenje koje će istovremeno privući pažnju njihovih korisnika.

Slika, boja i informacija, tri su ključna načela kojih se držimo prilikom rada na isporuci savršenih grafičkih rješenja. Upotrebljavamo sva naša znanja i razmatramo sve mogućnosti da bi naš rad što više odgovarao potrebama vaše tvrtke.

Popis usluga grafičkog dizajna:

usluge grafičkog dizajna iq agencija

Agencija za grafički dizajn

Naša agencija izdvaja se po kreativnom pristupu i vrhunskoj stručnosti našeg tima dizajnera. Svojim klijentima pružamo vizualne identitete koji ne samo da privlače pažnju, već su i prilagođeni njihovim potrebama i željama. Uz to, otvoreni smo za suradnju i komunikaciju s našim klijentima kako bismo im pružili najbolju moguću uslugu i što više izašli u susret.

Želimo da vaš brend bude jedinstven i prepoznatljiv te se zato trudimo da dizajn bude usklađen s vašom vizijom. Naši dizajneri kreativno pristupaju svakom projektu te nastoje pronaći najbolje grafičko rješenje za sve vaše potrebe.

Od nas možete očekivati pažljivo osmišljene i kvalitetno izrađene vizuale za vaš brend. Također, pružamo podršku kroz cijeli proces suradnje, od prvog kontakta do krajnjeg proizvoda.

Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe u grafičkom dizajnu, od kreiranja logotipa i vizualnog identiteta do dizajna tiskanih i digitalnih materijala.

Odaberite nas kao partnera u stvaranju vizualnog identiteta vašeg brenda te ostvarimo vaše ciljeve zajedno. Prepustite se profesionalnim rukama naših dizajnera.

Telefon: +385 99 846 7067

 


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Studio za grafički dizajn

  digitalni grafiki dizajn u iq agenciji
  usluga grafičkogo blikovanja
  dizajn vizualnih komunikacija
  studio za grafički dizajn u osijeku - iq agenciji
  proces grafičkog dizajna unutar agencije
  dizajn za web stranicu by iq agencija

  Radovi i reference

  U potpunosti smo posvećeni svakom projektu, bilo da se radi o dizajnu vizualnog identiteta, web stranice ili materijala za tisak. U nastavku možete vidjeti neke od naših krajnjih proizvoda koje smo uspješno realizirali za potrebe naših klijenata.

  Grafički dizajn brend guidlinesa
  Gafički dizajn za klijenta Medicina Rada Turjak
  Grafički dizajn uputa za drustvene mreze

  Često postavljena pitanja

  • Što možemo izraditi za vas?

   Vizualni identitet (logo, vizitke, tipografija, boje), dizajn web stranice, materijali za mreže, materijali za promociju i tisak (letci, rollupovi, posteri, tisak na promo predmete itd). Također sve dostavljamo spremno za tisak.