O nama

Svoje znanje i iskustvo godinama gradimo kroz praksu te smo uvijek u službi naših klijenata kako bismo im pružili provjerenu i vrhunsku uslugu.

Tko smo mi?

Mi smo full service digitalna agencija iz grada Osijeka. Čini nas grupa stručnjaka iz područja digitalnog marketinga, grafičkog dizajna, izrade web stranica, SEO-a i ostalih djelatnosti. Suradnju smo započeli kao nekolicina entuzijasta koja je htjela učiti i razvijati svoje vještine. U startu smo prepoznali potencijal digitalnog marketinga i društvenih mreža, a s vremenom smo područje djelovanja proširili i na druge digitalne djelatnosti.

Postojimo od 2017. godine i od tada smo surađivali s brojnim klijentima iz različitih niša i područja, poput stomatologije, medicine, consultinga, EU projekata, prehrambene industrije, proizvodnje i prodaje namještaja i sl. S obzirom na različite vrste usluga koje nudimo, i naš tim se sastoji od različitih individua koje zajedno čine dobro podmazan i učinkovit mehanizam koji klijentima pruža maksimalno kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Naš cilj je rasti zajedno s klijentima, a naša motivacija je zadovoljstvo klijenta i ostvarenje postavljenih ciljeva i rezultata.

Profilna slika Direktora i Vlasnika Agencije - Amir Kashiba

Amir Kashiba

Agency Owner

Profilna slika grafičke dizajnerice - Katharina Rostas

Katharina Rostaš

Co - Founder and Lead Designer

  • STRAST

    Strast prema našem poslu ono je što nas pokreće i motivira.

  • POSVEĆENOST

    Posvećenost klijentima i imperativ kvalitete stupovi su našeg rada.

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH DIGITALNIH AGENCIJA?

Svatko voli za sebe misliti i reći da je drukčiji, da se ističe u moru drugih. Biti digitalna agencija i istaknuti se u odnosu na konkurenciju nije jednostavan zadatak. Naš primarni cilj je zadovoljstvo klijenta odrađenim poslom. Upravo na ovaj način stekli smo puno stalnih klijenata, a na temelju njihovih preporuka i brojne nove klijente.

Naš je cilj istaknuti se profesionalnošću, kvalitetom rada i spremnošću da jednako kvalitetno i promptno odgovorimo i na kratke rokove. Znamo da to nije uvijek jednostavno, no to su izazovi koje smo dosad puno puta svladali i nijednom nismo dopustili da vrijeme odrade utječe na kvalitetu obavljenog posla.

Marketing i dizajn podjednako su zastupljeni u našoj digitalnoj agenciji, a da bi to sve funkcioniralo kako treba, zaslužna je dobro uhodana ekipa gdje svaki član, osim svog područja, sasvim dobro poznaje još bar jedno ili dva područja kojima se bavimo. Ovo značajno utječe na međusobno razumijevanje i suradnju, što su prepoznali i naši klijenti.

Sveobuhvatna marketinška rješenja na jednome mjestu

Kontakt

Kad kažemo sveobuhvatna marketinška rješenja na jednom mjestu, to znači da naši klijenti većinom sve što trebaju mogu dobiti u našoj digitalnoj agenciji. Ako trebaju novu web stranicu, kod nas dobiju i dizajn i izradu i SEO optimizaciju iste. Ako je klijentu potreban grafički dizajn, nudimo solucije i za web i za tisak. Što se tiče online marketinga, pružamo rješenja za Google Ads oglašavanje i za društvene mreže.

Funkcionirati kao full service agencija zna biti izazovno, no izazovi su ono što nas čini jačima i zahvaljujući čemu rastemo zajedno s našim klijentima. Sve dosadašnje izazove uspješno smo svladali, a zadovoljstvo naših klijenata potvrda je da smo obavili odličan posao.

 

NAŠI RADOVI

Naši radovi su naš ponos, pogledajte našu galeriju

PORTFOLIO

brendiranje by iq agencija za marketing
Dizajn loga za klijenta Čarolija poklona