Izrada letaka

Izrada letaka je učinkovit način promoviranja vašeg brenda, proizvoda ili usluge. Letci su izvrsni za dijeljenje vaših marketinških poruka s potencijalnim kupcima i klijentima te se najčešće koriste za promociju novih proizvoda, oglašavanje akcija i popusta te obavještavanje o novostima u vašem poslovanju. Posebno su korisni u situacijama gdje se nadmećete s drugim tvrtkama i ne želite da potencijalni klijent mora pamtiti detalje o vama. Pa će biti izrazito korisni na konferencijama i sajmovima gdje, nakon uvodne promocije i razgovora, uručujete osobi letak kako bi kasnije što lakše stupili u kontakt.

Dizajn letka za klijenticu Dr. Katarinu Anić Zirdum - az-dental

Dizajn letaka i priprema za tisak

Zašto izraditi letke?

Letak je i dalje snažan alat u poslovnom svijetu i marketingu jer pruža jedinstvenu priliku za prenošenje poruka i privlačenje ciljane publike.

Brojni su razlozi zašto posežemo za ovim medijem prilikom kampanja oglašavanja i probijanja na tržište, kao što su jednostavnost distribucije, prilagodljivost, direktna komunikacija probranog sadržaja kojeg želimo plasirati na van, jednostavnost fokusiranja na određenu demografsku skupinu ili geografsko područje, pristupačnost koju podnosi svaki budžet itd.

Također, praćenjem prometa nakon distribucije letaka lako možemo procijeniti uspješnost kampanje. Letci su brz i učinkovit način za promociju proizvoda, usluga ili događaja te daju vrijednost brendu, pogotovo kada su odrađeni pod estetskim standardima brenda i same struke. Fizički primjerak pronalazi svoje mjesto u okruženju vaše ciljane publike, a naposlijetku i u njihovom domu te postaje predmet generiranja vrijednosti brenda.

Što sve treba imati profesionalno izrađen letak?

Vizualno primamljiv dizajn i format, ključni su faktori uz pomoć kojih možete privući pažnju potencijalnih klijenata. Letci mogu biti savršena opcija za komunikaciju s kupcima.

Kvalitetno dizajnirani letci su ključni za postizanje uspjeha. Naša tvrtka nudi uslugu izrade letaka koji će vam pomoći da se istaknete i privučete pažnju vaših potencijalnih kupaca. Pritom uvijek razmišljamo koji bi format bio prigodan, treba li vam jednostrani, obostrani ili folded letak te kako vaš vizualni identitet najbolje odgovara ovom mediju.

Vizualni identitet branda se jako efektivno prenosi putem letaka. Ako želite publici približiti ideju ekskluzivnosti branda i pridodati mu vrijednost to možete i putem letka. U tom slučaju nećete koristiti standardni 135g glossy (sjajni) papir, nego ćete se odlučiti za deblji papir, s embossingom i većim fokusom na grafički dizajn.

a4 format letka

Letci u marketinškoj strategiji

Uspjeh vaše marketinške kampanje ovisi o tome koliko vaša poruka odgovara potrebama vaše publike. Naša usluga izrade letaka, koncipirana je s ciljem da vašoj poruci omogući siguran put do odgovarajuće publike i uvjeri ju da vam se obrati.

Kad imamo predmet u ruci on nas tjera da ga gledamo i da svjesno upijamo informacije o njemu i na njemu. Letak vas drži u mislima publike i daje im jednostavan način za prisjećanje vaše poruke, detalja branda, kontakt informacija i slično.

Ovisno o ideji i svrsi letka on može biti jednostrani, obostrani ili folded (kao manja knjižica). Ovo također ovisi i o količini informacija koju želimo prenijeti pa tako letak ne mora biti pun informacija nego može funkcionirati kao proširena vizitka.


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Kreativan dizajn i atraktivna izrada letaka

  S našim timom stručnjaka za grafički dizajn, možete biti sigurni da ćete dobiti sve potrebne informacije i savjete ukoliko ih zatrebate, a u konačnici i kreativne, atraktivne letke, koji će privući pažnju vaših ciljnih kupaca. Pružamo uslugu dizajna svih vrsta i dimenzija letaka te pripremu za tisak letaka.

  Možete se osloniti na nas da vaš brand prezentiramo u najboljem svijetlu i da “upecamo” potencijalne kupce i klijente uz ostajanje vjernima vašem brandu i vizualnom identitet

  grafički dizajn letka

  Primjeri naših radova

  Neki od naših primjera izrada letaka i pripreme za tisak.

  Primjer letka za BPO firmu CC
  Primjer letka za PUELBI
  Letak a5 format
  Primjer letka za brend PJR i za brend City Connect
  dizajn fyera za medual esthetics
  dizajn letka za klijenta studio sunos

  Često postavljena pitanja

  • Radite li i tisak letaka?

   Ne radimo tisak letaka. Naše područje, bazirano je na grafički dizajn - izradu letaka, odabir odgovarajućih boja, prijedloga za papir (sjajni, mat) koji će se savršeno uklopiti uz vaš vizualni identitet te pripremu za tisak koja se odnosi na odabir prikladnog formata. Kako bi bili što zadovoljniji konačnom uslugom, preporučujemo vam provjerene tiskare za koje znamo da će vam uspješno odraditi posao poštujući rok za izradu letaka.
  • Kolika je cijena izrade letaka?

   Cijena za dizajn i za izradu letaka ovisi o brojnim faktorima - prvenstveno o utrošenom vremenu prilikom brainstorminga, pripreme i svega što nosi priprema za tisak. Što se samog tiska tiče, razlika je u cijeni između formata pa tako a4 format neće imati istu cijenu kao a5 format koji neće imati istu cijenu kao a6 format. U svakom trenutku, možete nam poslati upit putem maila i saznati više informacija, rok, cijene, kao i više o uslugama koje nudimo.
  • Radite li grafičku pripremu za tisak letaka?

   Radimo. Grafička priprema za tisak je jedna od glavnih usluga koje nudimo. Po potrebi radimo sve - odabir formata, papira (sjajni, mat) kako bi sve bilo spremno za tisak.