Instagram oglašavanje

Kroz instagram oglase dolazimo do prodajnih ciljeva, potencijalno novih klijenata te transformiramo brendove i podižemo njihove prihode.

Instagram oglasi

Iskoristite potencijal Instagram oglasa

Instagram oglasi apsolutno su jedan od trenutno najpopularnijih vrsta oglašavanja online. Sama činjenica da je vrlo veliki broj populacije, pretežito mlađe publike aktivna upravo na Instagramu.

Instagram je uz Facebook jedna od najvećih i definitivno najpoznatijih društvenih mreža na tržištu. Broji više od 2 milijarde aktivnih korisnika mjesečno, dok korisnika u Republici Hrvatskoj ima više od 2 milijuna, što čini ovu platformu izuzetno dobru za marketing i PPC oglašavanje.

Instagram oglasi mogu se vrlo precizno ciljati, u prijevodu; svoje oglase možete plasirati specifičnoj targetiranoj skupini korisnika ove društvene mreže kako bi u konačnici ostvarili i povrat svojeg ulaganja.

Zašto odabrati nas kao IQ agenciju

IQ Agencija za Digitalni Marketing poslovanjem na društvenim mrežama bavi se od 2016. godine, što uključuje i izradu oglasnih kampanja. Uz nas, dobivate iskusna stručnjake koji su svoje teorijsko znanje mogli kroz godine testirati u praksi, te sve svladane vještine koriste kako bi vam pružili samo vrhunsku uslugu. Uz to, svim našim klijentima donosimo konkretne rezultate, a ne samo lajkove, te dajemo sve od sebe kako bi se vaš povrat ulaganja višestruko vratio.

Vaše oglase na pratimo na dnevnoj razini i vršimo optimizacije istih kako bismo osigurali minimalan trošak oglasa uz maksimalan učinak istoga.

Donosimo mjerljive rezultate

Svaka naša Instagram kampanja, odnosno oglas pomno je osmišljen, te uvijek definiramo konkretne i mjerljive KPI- ključne pokazatelje uspješnosti kako bismo još tijekom aktivnosti svake oglasne kampanje mogli pratiti i ROI, odnosno povrat vašeg ulaganja.

Cilj nam je da uz pomoć Instagram oglasa višestruko vratite vas ulog i dodatno osigurate i poboljšate svoju poziciju na tržištu.


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Naš proces kreiranja instagram oglasa i kampanja

  1. Postavljanje Business Managera i Meta pixela
  2. Analiza Instagram Ads računa
  3. Analiza konkurencije
  4. Definiranje ciljeva oglasa
  5. Početak oglasne kampanje
  6. Optimizacija i testiranje kampanje

  Business Manager i Meta pixel postavlja se ukoliko on već nije postavljen. Meta pixel potrebno je postaviti samo jednom, a ukoliko radite i Facebook oglase tada nam Meta pixel omogućava praćenje obje mreže s istog mjesta.

  Prvi korak u procesu izrade bilo kakvog Instagram oglasa svakao je analiza Ads računa i pregled  prethodno kreiranih oglasa, kao i trenutne situacije (ukoliko on već postoji). Inicijalne informacije nam mogu puno pomoći u samoj analizi i pripremi Instagram oglasne kampanje te ju učiniti što uspješnijom.

  Jednako kao što je važno znati što i kako mi radimo za vaše online poslovanje, važno je napraviti analizu i onoga što radi vaša konkurencija. Na taj način prikupljamo dovoljnu količinu podataka kako bismo vas mogli pozicionirati ispred njih.

  Nakon završene inicijalne analize prethodnih Instagram oglasa, ali i rada vaše konkurencije, krećemo s definiranjem ciljeva oglasa. Postavljaju se ključni pokazatelji uspješnosti (KPI), kako bismo uspješnost svakog napravljenog oglasa mogli pratiti i izmjeriti.

  Kada smo osigurali sve prethodno, krećemo s oglasnom kampanjom.

  Za nas, puštanje Instagram oglasa nije kraj priče, već tek njegov početak. Za vrijeme cijelog trajanja oglasne kampanje kontinuiramo pratimo, testiramo, te po potrebi prilagođavamo i optimiziramo svaki od aktivnih oglasa.

  Koristimo najnovije trendove u oglašavanju

  Kako bi Instagram oglasi mogli donositi dugoročne rezultate, smatramo kako je potrebno kontinuirano učiti i usavršavati se. Svi naši stručnjaci rade na konstantnom poboljšavanju svojih znanja i vještina, ali i na testiranju svih novih trendova u oglašavanju.

  Na taj način osiguravamo vam uslugu najviše kvalitete i pravovremeno se pripremamo na sve promjene algoritma, ali i promjene na tržištu kako bismo mogli izvući maksimum iz napravljenih oglasa te vam dostavili što bolje rezultate.

  Instagram oglasi za PRIORA
  oglasi za klijenta internacionalni medicinski centar priora

  Naše reference i radovi

  Nastojimo kreirati kampanje koje zaustave korisnike u kljucnom trenutku skrollanja te konvertiraju u vaše najbitnije ciljeve.

  Instagram oglas za Hotel Zelenkrov
  Instagram oglas za Hotel Zelenkrov kreiran od iq agencije za marketing
  Instagram reel oglas za Hotel Zelenkrov