Logo dizajn

Istaknite se naspram konkurencije uz kreativna logo rješenja koja će izdvojiti vaš brend!

Prilagođeni logo dizajn za vaš jedinstveni identitet

Naša usluga logo dizajna pruža prilagođeno rješenje za tvrtke koje će vam pomoći da se istaknete u gomili na najbolji način. Naši stručnjaci u dizajnu će raditi s vama kako bi stvorili jedinstveni logo koji će odražavati vaše vrijednosti tvrtke i privući vaše ciljno tržište.

Apsolutni cilj i naš zadatak je stvoriti logo koji će ostaviti trajan dojam na vaše klijente i pomoći vam u izgradnji prepoznatljivog branda.

 

Logo dizajn

Kako se naša izrada logotipa razlikuje od drugih?

Naš pristup logo dizajnu je drugačiji jer se fokusiramo na stvaranje prilagođenog rješenja koje se savršeno uklapa s vašim brendom.

Koristimo najnovije tehnike i tehnologije grafičkog dizajna te surađujemo s vama kako bismo stvorili dobar logo koji će vas istaknuti na tržištu i biti vaš zaštitni znak.

Osim toga, naš tim stručnjaka u dizajnu posjeduje dugogodišnje iskustvo u stvaranju logotipa za različite industrije, što nam omogućava da pružimo kvalitetne usluge za sve vrste brendova.

Zašto je prilagođeni logotip važan za vaš brend?

logo dizajner - katharina rostaš

Prilagođeni dizajn logotipa je važan za vaš brend jer odražava vaše vrijednosti i pomaže vam da se razlikujete od konkurencije. Logotip je vizualni simbol vašeg branda i važno je da bude jedinstven i prepoznatljiv.

Prilagođeni logo dizajn pomaže vam da stvorite autentičan i kvalitetan brand koji će se istaknuti na tržištu.

Naš proces za dizajn

 • Prvi korak koji poduzimamo je razgovor s klijentom, tijekom kojeg nastojimo razumjeti njihovo poslovanje, ali i način razmišljanja i ciljeve. Nakon toga slijedi istraživanje brenda, analiza konkurencije i brainstorming ideja.
 • Idejna rješenja detaljno prezentiramo klijentu kako bismo dobili feedback i napravili potrebne korekcije. Kada se odabere konačno rješenje, radimo na izradi formata te ih predajemo zajedno s uputama.
 • Često se događa da klijenti ne žele samo dizajn logotipa tvrtke, nego žele promijeniti ukupni vizualni identitet, stoga posljednji korak uključuje rad na tome, kao i na izradi knjige standarda tvrtke.

Zašto odabrati našu uslugu logo dizajna?

iQ – Agencija za Marketing se duži niz godina profesionalno bavi grafičkim dizajnom i izradom logotipa, čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti.

Naša usluga logo dizajna je najbolja opcija za vaš brend jer pružamo personalizirano i profesionalno iskustvo koje će vaš brand, dizajn i vizualni identitet učiniti jedinstvenim.

Naši stručnjaci u dizajnu rade s vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje te stvorili logo koji će vas istaknuti na tržištu. Naša usluga logo dizajna također je dostupna po pristupačnim cijenama, što znači da možete dobiti vrhunsku kvalitetu u razumnim okvirima.


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Dizajn logotipa – primjeri naših radova

  Brojne godine iskustva omogućile su nam suradnju s mnogim brendovima. Ovo su samo neki od primjera našeg portfolija dizajna logotipa.

  Dizajn loga FOX
  Fox logo v2 - dizajn by iQ - Agencija za Marketing Osijek
  WISE WITCH - dizajn logotipa
  VAL - BEAUTE - dizajn logotipa i mockup by IQ Agencija
  Logo za klijenta Body & Breath by iQ Agencija
  Primjer tipografskog logotipa napravljenog od iq agencije za marketing
  kreiranje profesionalnog loga za verlox - by IQ Agencija za Marketing
  KFN logo koncept dizajn
  Verbis logotip - design work by iQ Agencija za marketing
  logo design za klijenta Marelas
  proces rebrandinga
  dizajn logotipa za digital inovation hub
  dizajn logotipa za klijenta project 738
  OZ logo dizajn by IQ agencija
  izrada logotipa i materijala za firmu Acia
  Logo kreiram iq agencija - Katharina Rostaš
  novi logo dizajn za brend gestaltum iq agencija osijek

  Često postavljena pitanja

  • Koja je razlika između logotipa i vizualnog identiteta?

   Logotip je grafičko rješenje koje može uključivati raznovrsne simbole u obliku znaka, teksta ili njihove kombinacije. Logotip je prepoznatljivi element svakog branda. Vizualni identitet se sastoji od svih potrebnih vizualnih aspekata koji tvrtku čine prepoznatljivom, kao što su simboli, paleta boja, ikone, slike itd. Stoga, logotip čini samo jedan od faktora cjelokupnog vizualnog identiteta vaše tvrtke.
  • Koliko je vremena potrebno za izradu logotipa?

   Izrada logotipa je individualna i ovisi o brojnim faktorima - kompleksnosti grafičkog rješenja, prikupljanju potrebnih informacija, istraživanju klijenata i konkurencije, ali i njihovog vizualnog identiteta. Važno je zadovoljiti sve potrebe klijenata, stvoriti logotip prema željama tvrtke i ponuditi funkcionalna, kao i održiva rješenja.
  • Zašto uložiti u izrada logotipa i vizualnog identiteta?

   Vizualni identitet i logotip su glavni faktori prepoznatljivosti vaše tvrtke. Dizajn je ključan kako biste istaknuli vaš brand. Uložiti u izradu logotipa za potrebe vašeg poslovanja je izrazito važno kako biste vašim budućim klijentima djelovali profesionalno, prepoznatljivo, kao i održali prezentnost vaše tvrtke na tržištu.
  • Koja je cijena izrade logotipa?

   Cijena izrade logotipa ne ovisi samo o kompleksnosti grafičkog logo rješenja, nego i o broju radnih sati dizajnera. Svakom klijentu pristupamo individualno te cijena izrade logotipa može varirati. Ako vam je potreban logo, pošaljite nam upit. Kroz naš proces i analizu, razmotrit ćemo sve potrebe vaše tvrtke, ustanoviti cijenu za izradu vašeg logotipa te vam poslati ponudu prije same izrade logotipa.