Dizajn vizitki

Vizitke su vizualni predstavnik vašeg poslovanja, stoga je bitno da izgledaju profesionalno i privlačno. Također, bitno je da se dizajn ističe, kako biste ostavili dobar dojam na potencijalne klijente i kupce. Sve potrebno za izradu vizitke, pronaći ćete upravo kod nas.

dizajn vizitki

Naša agencija pruža uslugu izrade vizitki i dizajn po mjeri vašeg poslovanja

Neka vaša posjetnica priča umjesto vas. Za izradu vizitki nudimo personaliziranu uslugu grafičkog dizajna vizitki koja je prilagođena specifičnim potrebama i željama naših klijenata. Naši stručnjaci za dizajn imaju godine iskustva i znanja u ovom području te će kreativno pristupiti izradi vizitke kako bi istaknuli vašu jedinstvenost i posebnost.

Prilikom izrade vizitke – posjetnice, naši stručnjaci uzimaju u obzir vašu djelatnost i ciljnu skupinu te stavljaju na papir sve vrijednosti i ciljeve vašeg poslovanja. Također, prilagođavaju dizajn i izradu vašem postojećem vizualnom identitetu kako bi se kod vašeg brenda postigle kohezija i prepoznatljivost.

Kvaliteta, priprema za tisak te odabir adekvatnih materijala

Odakle krenuti? Koji dizajn, vrsta tiska, papir, koliko kom? Prepustite to nama. Važno za spomenuti jest da su dizajn vizitke i izrada vizitki dva različita područja. Sve klijente po potrebi savjetujemo o kvaliteti tiska, upoznajemo s postojećim materijalima i uvodimo u pripremu istih kako bismo ispunili sva njihova očekivanja i u konačnici postigli vrhunske rezultate.

Surađujemo s pouzdanim partnerima iz područja tiska koji koriste najbolje papire te dodatne premaze koji vizitkama daju luksuzan izgled, čime dodatno naglašavamo profesionalnost vašeg poslovanja.

Izrada i priprema vizitki za tisak
AKSOMED - vizitke dizajnirane od IQ Agencije za Marketing

Izrada vizitki kao dio vaše marketinške strategije

Naši profesionalni stručnjaci će vam pružiti savjetovanje i podršku tijekom cijelog procesa dizajna i izrade vizitki. Uz njihovu ekspertizu možete biti sigurni da ćete dobiti podsjetnice koje su savršeno prilagođene vašem poslovanju i koje će privući pažnju potencijalnih klijenata. Profesionalni dizajn, ključan je dio svakog uspješnog vizualnog identiteta.

Svojom stručnošću i iskustvom u izradi istih, garantiramo vrhunsku kvalitetu, profesionalnu pripremu i individualan pristup. Uz nas, vaše vizitke neće biti samo komad papira, već će predstavljati vizualni identitet vašeg poslovanja i ključan alat za uspješan nastup na tržištu.

Zašto odabrati nas za izradu vizitke

Jedinstvenost naše ponude leži u personaliziranoj usluzi izrade vizitki koju nudimo. Naši stručnjaci za dizajn vizitki su vrhunski profesionalci koji se prilagođavaju specifičnim zahtjevima i željama klijenata kako bi kreirali vizitke koje su jedinstvene, prepoznatljive i individualno prilagođene brendu.

Uz to, vodimo računa o kvaliteti tiska i materijalima koji se koriste, kako bi vaše vizitke imale luksuzan i sofisticiran izgled, a ujedno bile izdržljive i otporne na moguća oštećenja.

Naša agencija nudi savjetovanje i podršku tijekom cijelog procesa izrade vizitki, a naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju za bilo kakva pitanja i nedoumice te vam omogućuju svoju ekspertizu kako biste dobili vizitke koje su savršeno prilagođene vašem poslovanju i koje će u potpunosti predstavljati vaš brend. Obratite nam se na mail s potpunim povjerenjem.

Obzirom na našu stručnost, kvalitetu i pristupačne cijene, naši klijenti su zadovoljni i uvijek se vraćaju, a mi smo ponosni na to što pružamo vrhunsku uslugu koja nadmašuje njihova očekivanja.


  Potvrđujem da sam upoznat/a s GDPR-om i Vašim pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka te iste prihvaćam!

  Primjeri naših radova izrada vizitki

  Pogledajte neke od naših dizajnova vizitki za klijente koji su nam ukazali povjerenje.

  Primjer izrada vizitki za IQDENT
  Primjer dizajna vizitki za brend Verbis
  Pont Equiti vizitke - by IQ Agencija za Marketing
  Dizajn vizitki za klijenta - VAL
  Dittie - vizitke by IQ Agencija
  naš rad vizitki za klijenta body & breath
  dizajn vizitki - medual esthetics

  Često postavljena pitanja

  • Koliko traje stvaranje vizitke - posjetnice?

   Dizajn vizitke (posjetnice) i izrada pripreme za tisak najčešće budu gotovi već kroz tjedan dana te ovise o razini trenutnog obujma posla. Za više informacija, slobodno nam pošaljite upit na e-mail: contact@iq-agency.hr.
  • Radite li i digitalni tisak?

   Ne radimo digitalni tisak - bavimo se isključivo dizajnom vizitki i pripremom posjetnice za tisak. Tisak vizitki možete odraditi u bilo kojem print studiju s pripremom koju vam pošaljemo.
  • Dolaze li izrada vizitke i priprema za tisak uz dizajn logotipa?

   Da. Ukoliko se dogovorimo za izradu vašeg vizualnog identiteta, pravimo vam i dizajn te pripremu za tisak vizitki.
  • Koliko košta izrada vizitki?

   Izrada posjetnica u prosjeku košta 90,00 EUR, a sastoji se od 3 idejna riješenja. Ipak, cijene mogu varirati ovisno o broju radnih sati i potrebnih korekcija. Stoga, za preciznije informacije po pitanju cijene, ne ustručavajte se već nam pošaljite e-mail.
  • Koliko košta tisak vizitki?

   Za informacije o cijeni tiska vizitki, najbolje je kontaktirati neku od tiskara, jer cijena može ovisiti o brojnim faktorima kao što su debljina papira, vrsta papira (gramaža papira ili mat papir), količina,(radite li print 100 kom, 200 kom, 300 kom , 500 kom, 1000 kom ili više) te vrsta tiska.